Це був не жарт. Зеленського таки висунули в президенти

Певний час у деяких оглядачів зберігалася підозра, що заява про похід у політику була просто піаром його комерційного продукту.

Політична партія "Слуга народу" на позачерговому засіданні в понеділок ухвалила рішення про висунення художнього керівника студії "Квартал 95" Володимира Зеленського кандидатом у президенти України.


У потенційного кандидата в Президенти, Володимира Зеленського, є бізнес в Росії (ВІДЕО)

Зеленський відповідає Схемам на запитання про його брехню

"Кандидатом на пост президента України від партії "Слуга народу" було висунуто Володимира Зеленського, художнього керівника студії "Квартал 95", - йдеться в повідомленні.

Також з'їзд уповноважив керівника партії Івана Баканова на підписання рішення про висунення кандидата від партії на виборах президента і на подачу документів, передбачених Законом "Про вибори президента України", в Центральну виборчу комісію з правом передоручення цих повноважень третім особам.

Рішення з приводу цих двох питань ухвалено одностайно.

Нагадаємо, Зеленський – один із лідерів опитувань, що стосуються виборів президента у 2019 році. Його рейтинг на початку грудня сягав 9-10 відсотків. Про своє висунення Зеленський заявив у відеозверненні, оприлюдненому в останні хвилини 2018 року.

Журналісти знайшли у Зеленського три російські компанії, які випускають кіно-, відеофільми й телевізійні програми: "Вайсберг Пікчерс", "Платинумфільм" і "Грін Філмс". Засновником усіх трьох є кіпрська компанія Green Family LTD. Ця сама компанія є співзасновником ТОВ "Квартал 95" в Україні, а її кінцевими бенефіціарами вказано Володимира Зеленського, його бізнес-партнерів Андрія Яковлєва, Бориса і Сергія Шефірів і соратника Ігоря Коломойського Тимура Міндича.

Лівий берег

корупція коломойський вибори-19 зеленський росія бізнес

Знак гривні
Знак гривні