У Калуші горів хімзавод (ФОТО)

У Калуші не зафіксували забруднювальних речовин у повітрі після пожежі на заводі "Карпатнафтохім". Про це йдеться в повідомленні міськради за підсумками позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"Відомча лабораторія "Карпатнафтохім" проводила відбір і аналіз проб повітря в межах санітарно-захисної зони підприємства. Перевищення гранично допустимих концентрацій забруднювальних речовин не зафіксовано", - йдеться в повідомленні.

Водночас у міськраді зазначили, що моніторинг стану повітря в санітарно-захисній зоні підприємства і в житловій зоні, який проводить "Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України", ще триває. Його результати повідомлять пізніше.

Головний лікар міста відзвітував, що постраждалих з ознаками отруєння або опіків до лікарень міста станом на 11:00 13 січня не надходило.

Нагадаємо, близько 21:00 12 січня у Калуші виникла пожежа на поліолефіновому виробництві заводу "Карпатнафтохім". Пожежу було локалізовано о 23:48. До гасіння залучили 110 рятувальників та 20 одиниць техніки. Вогонь загасили о 10:44 наступного дня.

прикарпаття пожежа

Знак гривні
Знак гривні