На Черкащині понад півтисячі машин застрягли у снігах (ФОТО)

На Черкащині через рясний сніг та хуртовини понад 630 автівок за 25-26 грудня застрягли в переметах на трасах. Люди, які всупереч попередженням і здоровому глузду вирушили в поїздку під час негоди, додали турбот рятувальникам.

Про це пише Україна молода.

Станом на ранок 26 грудня 128 машин ще перебувають у полоні снігу, ще 508 змогли звільнити рятувальники та правоохоронці.

Другу добу обласні рятувальні та дорожні служби, спільно з поліцією та енергетиками, працюють на межі технічних та людських можливостей, надаючи допомогу людям, які через сильний сніг, хуртовини, налипання мокрого снігу, ожеледь опинились у складній ситуації на автошляхах. Адже за цей час випала місячна норма снігу, створивши масові затори буквально на всіх дорогах області. У самих Черкасах міська влада оголосила канікули у школах до 14 січня.

З техніки, яку до місця події було перекинуто вночі з найближчих районів області та міста Черкаси створено два мобільних рятувальних загони – це 4 рятувальних автомобілі підвищеної прохідності, важка інженерна техніка найближчої військової частини ЗСУ та БТР Нацполіції.

автомобілі природа черкащина

Знак гривні
Знак гривні