За день, коли в УЗ з'явилися квитки, їх було куплено чверть мільйона. Сайт досі глючить

4 грудня «Укрзалізниця» продала 244 тисячі квитків. 148 тисяч квитків було продано через інтернет, попри проблеми й "підвисання". Сайт досі працює зі збоями.


УЗ знімала у людей гроші, але так і не видала квитки

Четвертого грудня «Укрзалізниця» розпочала продаж квитків на сезон свят. За цей час навантаження на онлайн-систему продажу квитків зросло у шість разів. Деякі клієнти після здійснення оплати не одержували підтвердження транзакції та не отримували квитків на електронну пошту.

Після реалізації усіх квитків на звичайні поїзди, Укрзалізниця розпочне призначення додаткових потягів на період новорічних та різдвяних свят, пише прес-служба «Укрзалізниці»

Додамо, що за четверте грудня 2018 року було продано 244 тисячі квитків, з них 148 тисяч пасажири придбали через інтернет.

П’ятого грудня в «Укрзалізниці» повідомили, що наразі роботу сервісу стабілізовано. Проте «Хмарочос» перевірив його функціонал станом на 12 годину п’ятого грудня, і сервіс не міг здійснити пошук потрібного квитка або писав про тимчасову перерву в роботі.

Проблеми виникли через експрес до Борисполя: необхідно було оновити розклад усіх поїздів, через що квитків довго не було. Але й це не допомогло: ви будете сміятись, але експрес до Борисполя вже змінив розклад (ФОТО)

залізниця скандал технології абзац

Знак гривні
Знак гривні