Експрес до Борисполя зламався в полі, пасажири стрибали на рейки й бігли снігом, аби встигнути на рейси (ВІДЕО)

Один із рейкових автобусів Kyiv Boryspil Express, який урочисто запустили 30 листопада, зламався наступного дня після запуску, повідомляє кореспондент Громадського з місця події, - передає Хмарочос

«Ми виїхали об 11:01 з вокзалу, мали прибути через 37 хвилин, але досі на під’їзді. До аеропорту п’ять кілометрів і ось уже 12:15, а ми досі стоїмо», – розповів кореспондент.

За словами водія експресу, виникла проблема із двигуном — поїзд не заводиться. Провідниця повідомила, що за хвилин 20-30 приїдуть буксирувати поїзд до аеропорту.

Аби встигнути на рейси, деякі пасажири вискочили з потяга.

«У мене рейс о 12:45 в Доху (Катар), а з Катару в Австралію. Через затримку потяга я не зможу вилетіти. Це якесь свавілля», – розповів Данило, один із пасажирів.

«Мій літак відправляється о 13:10, за 55 хвилин, тож у мене немає шансів встигнути… Ми застрягли тут», – нарікає австрієць Мартін, який мав летіти у Відень. Він упевнений, що не отримає компенсації.

За іронією долі, вранці 1 грудня голова «Укрзалізниці» Євген Кравцов порадив їхати в аеропорт експресом, аби уникнути заторів через снігопад.

авіація залізниця курйоз

Знак гривні
Знак гривні