Під Одесою горів олійний завод, людей евакуювали (ФОТО)

У зв'язку із загрозливими масштабами пожежі людей з ночі евакуюють з усіх підприємств, розташованих поблизу.

Біля міста Южне Одеської області винила масштабна пожежа на підприємстві "Дельта Вілмар".

Спочатку через паркан було видно тільки дим, проте потім стало видно вогонь.

На місце прибули понад десять пожежних машин, зокрема з Одеси, швидка допомога, поліція.

За уточненою інформацією, сталося загоряння олії в компресорній. Станом на 20:00 площа пожежі становила 40 квадратних метрів, а через годину - вже 1500 кв. м. Проводилася евакуація персоналу заводу.

У зв'язку з загрозливими масштабами пожежі людей евакуюють з усіх підприємств, розташованих поблизу. З "Вілмара" в цей час вивозять ємності з олією.

За даними ГУ ДержНС в Одеській області, загоряння олії виникло в приміщенні компресорного заводу. На місці пожежі рятувальники оперативно розгорнули штаб пожежогасіння, здійснено відправлення цистерн з олією. Водночас адміністрація заводу здійснила евакуацію персоналу заводу.

Для локалізації вогню було залучено 22 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 75 рятувальників. Загальна площа загоряння становить 1,5 тис. кв. метрів.

Загиблих і постраждалих немає. Причину пожежі з'ясовують.

Ситуація перебуває на контролі ДержНС. Загрози поширення вогню немає. Витоку шкідливих речовин не зафіксовано.

У структуру компанії ТОВ "Дельта Вілмар" входить два заводи: з переробки тропічних олій і з переробки олійних культур, а також комплекс з перевалки рослинних олій в порту "Южний". Всі підприємства розташовані в с. Нові Білярі, що за 30 км від Одеси.

Думская, ЛБ

пожежа одещина

Знак гривні
Знак гривні