Під зустрічні санкції Росії потрапив той самий син Порошенка і не тільки (СПИСОК)

Нарешті прихильники фрази "хай син Порошенка..." можуть зітхнути спокійно й задоволено. Росія здійснила їхні мрії.

Росія запровадила економічні санкції проти України. Вони стосуються 322 фізичних та 68 юридичних осіб. Постанову від 1 листопада підписав прем’єр РФ Дмитро Медведєв.

Спеціальні економічні санкції проти України передбачають:

* блокування (замороження) безготівкових коштів,
* замороження електронних цінних паперів та власності на території Росії
* заборону на переведення коштів за межі Росії.

Під санкції потрапило усе найвище керівництво держави. Зокрема, голови силових відомств — керівник МВС Арсен Аваков, глава Національної поліції Сергій Князєв та його заступник В’ячеслав Аброськін, а також перші заступники міністра оборони.

Також у списку десятки народних депутатів, міністрів, голова Конституційного суду, керівництво Адміністрації президента та кілька кандидатів у президенти — лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко, лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко та позафракційний Юрій Дерев’янко.

Під санкції потрапив і син президента — Олексій Порошенко.

Зазначимо, що з усього керівництва держави санкції не торкнулися Петра Порошенка та прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, хоча спікер Ради Андрій Парубій — у списку.

Росія також запровадила економічні обмеження і проти командувача Добровольчого українського корпусу Андрія Стемпіцького.

Також у списку голова експертної ради Міністерства культури Євген Карась, галерист (а не Євген Карась з С14, як ми спершу помилково написали за іменем прізвищем).

З олігархів у російському списку — Віктор Пінчук, Костянтин Жеваго, Геннадій Боголюбов та Костянтин Григоришин.

санкції росія

Знак гривні
Знак гривні