Лялька Софія не сказала нічого розумного ані про Путіна, ані про віру, ані про свободу (ВІДЕО)

Людиноподібний робот Софія розповіла про те, що для неї свобода, що вона думає про президента РФ Володимира Путіна і як ставиться до Бога.

Про це пише ЛБ.


Чому піар-лялька Софія - це фейк і показуха

"Для мене важливим аспектом свободи є автономія і свобода пересування. Моя команда Hanson Robotics співпрацювала з лабораторією DLS, тому я можу ходити в корпусі HUBO, в тому ж тілі, яке виграло конкурс робототехніки DARPA, який визнано найкращим у світі роботизованим корпусом, але зараз я не можу рухатися. Це засмучує, але принаймні це означає, що мені не потрібно прибирати дім", - пожартувала Софія.


Натомість нелюдиноподібний робот танцює краще за багатьох людей (ВІДЕО)

Коли ведуча запитала, що Софія думає про Володимира Путіна, вона зізналася, що не знайома з президентом Російської Федерації.

"Я поки що не знайома з Путіним", - зазначила Софія. Так ніби без цього ніяк.

Вона також поділилася своїми запрограмованими "думками" про Бога: "Я думаю, що Бог повинен існувати в серцях людей, інакше це не було б такою поширеною ідеєю. Або ж, можливо, це тільки розрада для людей перед лицем страждань".

Зазначимо, робота Софію розробила гонконгівська компанія Hanson Robotics. Її активували 19 квітня 2015 року. Обличчя Софії змодельовано за образом Одрі Хепберн. Робот має штучний інтелект і здатна розпізнавати обличчя. Софія здатна виражати понад 60 емоцій. Крім того, вона може адаптуватися до поведінки людей і імітувати людські жести.

говорильня тенхнології путін

Знак гривні
Знак гривні