Банда рекетирів вдавала з себе Нацгвардію (ФОТО)

Співробітники Управління Служби безпеки України у Волинській області затримали учасників організованого угруповання, яке може бути причетним до скоєння низки розбійних нападів та вимагання грошей на території України.

Оперативники встановили, що зловмисники спеціалізувалися на вчиненні розбоїв, грабежів, а також вимаганні коштів у населення в різних регіонах, використовуючи форму зі знаками розрізнення Нацгвардії.

Про це пише ЛБ.

Вони планували розширити територію своєї діяльності, тому якийсь час тому прибули з Київської області у Волинську. Підозрюваних затримали в Маневицькому районі під час спроби розбійного нападу на місцевого підприємця.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу, перевіряють причетність зазначених осіб до скоєння інших злочинів на території України.

Не перший випадок

Нагадаємо, влітку 2018 року в Запорізькій області співробітники Служби безпеки України викрили організоване злочинне угруповання, учасники якого, вдаючи представників СБУ, займалися вимаганням у приватних підприємців регіону.

Навесні 2018 року в Рівному затримали банду, учасники якої вдавали з себе військових. Раніше судимі місцеві жителі збували наркотики та зброю.

волинь кримінал київщина

Знак гривні
Знак гривні