Турчинова не може заспокоїтися, так її непокоїть гомодиктатура

24 вересня Ганна Турчинова опублікувала другу частину «Гомодиктатури» під назвою «Вовк в овечій шкурі». Матеріал, як і перша частина, вийшов на сайті «Цензор».

Нагадаємо, в серіалі Саус Парк також були стражні ніндзі-геї, що намагалися встановити гомодиктатуру

Огляд видання Заборона

Про що пише Турчинова

«Якби мені ще півроку тому сказали, що я буду змушена захищати інститут сім’ї у власній країні, я була б украй здивована. Від кого його треба захищати? Хто загрожує інституції, якій більше 4 тисяч років? Хто настільки не в своєму глузді, що буде намагатися зруйнувати цінність, на якій стоїть цивілізована держава? Бо ще Платон казав, що держава будується на сім’ї. Але знайшовся рух, який, прикриваючись рівністю прав та недискримінацією і, користуючись великими коштами найбагатших сімейств світу (Рокфеллери, Ротшильди, Моргани, Сорос, Біл Гейтс тощо), за допомоги ООН та Евроінституцій вирішили, що вони та їхні гроші мають право вирішувати долю планети й регулювати кількість населення на Землі», – пише Турчинова.

Хто така Турчинова

Ганна Турчинова – українська педагогиня, кандидатка педагогічних наук, доцентка, завідувачка кафедри іноземних мов Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова. Вона – дружина Олександра Турчинова, секретаря РНБО.

Критика

У червні 2018 року правозахисні організації вимагали звільнити доцентку Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова закладу та дружину секретаря Ради національної безпеки і оборони Ганну Турчинову.

Привід – її заяви щодо ЛГБТ. Це пов’язано з інтерв’ю «Громадському», в якому Турчинова висловила твердження про те, що ЛГБТ-люди є «відхиленням від норми», гомосексуальність – хворобою, а дискримінації жінок в Україні не існує.

Секретар РНБО заступився

Після цього секретар РНБО Олександр Турчинов заступився за дружину: «Мене дивує, коли ті, хто називають себе правозахисниками, безапеляційно виступають проти свободи слова, проти права на власну позицію та думку, яка відмінна від їхніх упереджень. Ставлення моєї дружини Ганни Турчинової до сімейних цінностей та захисту від моральної деформації шкільної програми – прояв її християнської, громадянської та професійної позиції. Ця позиція повністю відповідає Закону Божому та Конституції України. Намагання захисників ЛГБТ-спільноти навішувати на мою дружину ярлики, та вимоги звільнити її з роботи є свідченням їх заангажованості, агресивності та правової обмеженості. Люблю та підтримую свою дружину», – заявив Турчинов.

маразм турчинова

Знак гривні
Знак гривні