Спецназ НАБУ побився з поліцією (ВІДЕО)

У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі заявили, що у своєму внутрішньому дворі викрили співробітників Національного антикорупційного бюро під час "незаконного" використання засобів негласного зняття інформації, проте проведенню слідчих дій завадив силовий підрозділ НАБУ.

Про це повідомляє прес-служба САП у Facebook:

"Сьогодні 19.09.2018 Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою у внутрішньому дворі вкотре виявлено незаконно встановлені засоби негласного зняття інформації працівниками НАБ України. Окрім того, поряд, з адміністративним приміщенням був виявлений автомобіль марки «FORD» АА2564МВ. В якому перебували працівники НАБ України здійснюючи незаконні (! так у записі) оперативно-технічні заходи. Відповідний автомобіль було заблоковано працівниками Національної поліції України та УДО України, з метою проведення невідкладних слідчих та процесуальних дій.

Для того, щоб врятувати співробітників від викриття, від виявлення незаконних та незареєстрованих засобів заняття інформації Артем Сергійович використав силовий підрозділ НАБ України, який використовуючи вогнепальну зброю, застосував насильство щодо працівників правоохоронних органів, пошкодив майно громадян, перешкодивши проведенню слідчих дій.

В ході вказаних подій працівниками НАБ України було здійснено наїзд на інших працівників правоохоронних органів, спричинено тілесні ушкодження, пошкоджено майно громадян.

Громадськість має змогу особисто побачити вказані події на відповідному відеозаписі."

Зазначається, що у внутрішньому дворі САП перебував автомобіль зі співробітниками НАБУ, які «здійснювали незаконні оперативно-технічні заходи».

Очікуються коментарі поліції та НАБУ

поліція прокуратура конфлікт корупція

Знак гривні
Знак гривні