П'яний голова РДА на Закарпатті вбив у ДТП двох людей

У лікарні померла друга жінка, постраждала внаслідок ДТП за участі голови Перечинської райдержадміністрації Віктора Олефіра, який на той момент перебував за кермом у нетверезому стані.

«На жаль, померла й друга жінка, котра була травмована в ДТП за участі голови Перечинської РДА. Слів не має, котрі би хоч якось могли втішили близьких та рідних жертв цієї дорожньо-транспортної пригоди», — написав міський голова Перечина Іван Погоріляк у Facebook.

Нагадаємо, у місті Перечин на Закарпатті 13 липня о 22:37 голова Перечинської райдержадміністрації Віктор Олефір у стані алкогольного сп'яніння на вул. Жовтневій збив двох жінок.

Жінок віком 71 та 56 років швидка доправила до реанімації районної лікарні. Молодша жінка одразу померла від отриманих травм, друга кілька днів перебувала в реанімації.

Пізніше голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль повідомив, що поліція зупиняла голову Перечинської райдержадміністрації Віктора Олефіра за декілька хвилин до того, як він збив двох жінок, проте чиновника «відпустили через високу посаду».

Після скоєння смертельного ДТП Олефір пішов з посади голови Перечинської РДА.

Голова Перечинської районної державної адміністрації керував джипом марки «Черокі» словацької реєстрації. Згідно з висновком Закарпатського обласного наркологічного диспансеру, водій позашляховика перебував у стані алкогольного сп'яніння.

За матеріалами Громадського, Дзеркала тижня та Мукачеве.нет

закарпання ДТП кримінал

Знак гривні
Знак гривні