FIFA відключила рейтинг сторінки через Слава Україні (ВІДЕО)

Міжнародна федерація футбольних асоціацій (FIFA) відключила рейтингування своєї сторінки в Facebook через масовий флешмоб користувачів.


"Криваві гроші". Сторінку FIFA "атакували" через санкції щодо хорватів за "Слава Україні" (ОГЛЯД)

ФІФА була змушена відключити ранжування своєї сторінки у Facebook через масовий флешмоб користувачів, який почався вчора. Тепер на сторінці не відображається рейтинг, а також немає інформації про отримані оцінки.

Сотні користувачів Facebook написали 9 липня на сторінці Міжнародної федерації футболу (ФІФА) в цій соціальній мережі повідомлення на підтримку хорватських футболістів, яким загрожує покарання після публікації проукраїнського відеоролика.


Хорватського тренера, який кричав "Слава Україні", виключили з делегації на російському чемпіонаті світу (ВІДЕО)

«ФІФА не поважає мій народ. Вони поважають криваві гроші», – вважає Ігор Тупичак.

Користувачі намагаються аргументувати причини свого незадоволення діями керівного органу світового футболу.

«Слава Україні» – такий же патріотичний вислів, як «Хай живе Франція», «Хай живе (британська – ред.) королева» тощо. Ви будете називати тих, хто скандує ці фрази, націоналістами і теж засуджуватимете їх?» – пише Кіра Нечай.

«Організація дозволяє країні-агресору проводити чемпіонат світу, але карає хорватського гравця за гасло на підтримку країни, в якій він грав багато років. Лицемірство в його «найкращому» вияві», – додає Владислав Стадник.

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) 8 липня заявила про намір розслідувати інцидент із відео гравця збірної Хорватії після того, як його команда вибила Росію з чемпіонату світу.

Згадане відео опублікували в інтернеті після перемоги Хорватії в матчі 7 липня. На ньому хорватський захисник Домагой Віда вигукує «Слава Україні», а колишній футболіст цієї ж команди, помічник головного тренера Огнєн Вукоєвич каже: «Ця перемога за «Динамо» та за Україну. Хорватіє, вперед!»

Наслідком емоційних висловів стало ухвалене Федерацією футболу Хорватії рішення про звільнення Вукоєвича з посади.

Дисциплінарний комітет ФІФА оштрафував члена хорватської делегації на чемпіонаті світу 2018 Огнена Вукоєвича на 15 тис. швейцарських франків за порушення статті 57 Дисциплінарного статуту ФІФА (неспортивна поведінка).

Огнен Вукоєвич і Домагой Віда присвятили Україні перемогу над Росією в чвертьфіналі чемпіонату світу. Автор двох голів у ворота росіян (у грі і в серії пенальті) Віда після матчу прокричав на камеру "Слава Україні!". Вукоєвич, який працює скаутом київського "Динамо", додав: "Це перемога за "Динамо" і за Україну!" Джерело: Цензор

соцмережі скандал путін Хорватія росія хуйло футбол

Знак гривні
Знак гривні