Туристи масово застрягають в Україні й за кордоном через конфлікт між авіакомпанією й туроператором (ВІДЕО)

Більше тисячі українських клієнтів авіакомпанії Bravo Airways застрягли в аеропортах різних країн. Люди скаржаться, що вже дві доби не можуть повернутись додому чи вирушити у відпустку. Пізніше деякі пасажири дізнались, що їхні літаки таки полетіли, але без них і без попереджень.

Як відомо, вчора в аеропорті "Київ" ("Жуляни") сотні людей не змогли вилетіти через сім скасованих рейсів. Згідно з сайтом аеропорту, затримуються літаки Bravo Airways та Anda Air.

Туристів, які не могли вилетіти зі столичного аеропорта "Київ", пообіцяли доправити іншими рейсами, втім, вже з аеропорту "Бориспіль". Про це повідомив представник одного з туроператорів.

Ще від учора, понад 30 годин в залах аеропорта перебували сотні туристів, яким не пояснювали офіційних причин затримки. На ранок винесли воду та бутерброди.

Станом на 19-ту, на онлайн-табло аеропорту повідомляють про затримку кількох рейсів. Зокрема, до Афін та турецьких Даламана та Анталії. Проблеми виникли, зокрема, з літаками авікомпанії "Браво".

За словами перевізника, так сталося через те, що фірма не отримала грошей від туроператора. Ті ж обіцяють, що відправлять усіх людей, втім, вже уже з іншого аеропорта - "Бориспіль".

Логіка незрозуміла - якщо й справді йдеться про конфлікт між перевізником і турагенствами, який не включає аеропорти.

Не тільки в "Жулянах": гірше, коли не можеш повернутися:

Люди ночують на валізах і не можуть достукатися до фірм, які продавали їм тури. Як виявилося, накладки виникли через збої з чартерними рейсами. Але туристи не знають, з кого питати: з перевізника чи з туроператора.

За матеріалами ТСН, 5 каналу, 112, Уніан

авіація маразм конфлікт туризм

Знак гривні
Знак гривні