У Черкасах убитий депутат облради від Батьківщини Гура. Вбивця, ймовірно, його екс-охоронець (ВІДЕО)

У Черкасах вбили депутата обласної ради від ВО «Батьківщина», екс-заступника міського голови Сергія Гуру. Інформацію офіційно підтвердили у прес-службі «Батьківщини».

Сергій Гура

Речник поліції Черкаської області Дмитро Грищенко повідомив Громадському, що нападник зайшов до будівлі ГО «Черкащани» на вулиці Хрещатик 221, де також знаходиться офіс «Батьківщини».

З гранатами та зброєю чоловік погрожував вчинити самогубство й підірвати будівлю. Нападник, за словами свідків, працював водієм у громадській організації «Черкащани», повідомила речниця патрульної поліції Черкас Зоя Вовк.

Місце подій

Джерела Обозревателя уточнили, що в офіс Гури увірвався невідомий та, погрожуючи гранатою, зачинився з депутатом у кабінеті. Спочатку чоловік погрожував підірвати себе, а після вистрелив у Гуру.

Поліція поки що офіційно не коментує інформацію про особу нападника, втім, джерело "Главкома" називає ім'я Миколи Гончара - колишнього охоронця вбитого Гури.

«О 18:20 в приміщенні офісу на вул. Хрещатик, 221, відбулась сутичка між Гурою та громадянином Миколою Гончаром, який раніше працював охоронцем Гури. В результаті останній, погрожуючи предметом, схожим на гранату, зачинився в кабінеті разом з Гурою», - розказав один із правоохоронців.

Поліція виламала двері після того, як почулася стрілянина.

За словами нинішнього охоронця Гури, нападник зробив два постріли в район грудної клітини та голови депутата. Охоронець, в свою чергу, намагався відстрілюватися від нападника з травматичної зброї. У результаті нападник отримав кілька поранень і зараз перебуває в лікарні під охороною поліції.

Прізвище Миколи Гончара згадувалося під час скандалу з розподілу безкоштовних земельних ділянок у Соснівці між родичами і знайомими міського голови Черкас Анатолія Бондаренка. Одна із ділянок урешті таки дісталася Миколі Гончару.

черкащина кримінал події

Знак гривні
Знак гривні