Кіборг Вербич про напад на нього: Знайти винних, а не починати вуличну різню

"Моя позиція стосовно нападу другого травня:

1. Ефесбешники в поті чола пашуть, щоб українці почали одне одного гризти. Чим більше ненависті і роз’єднання – тим краще. Розділяй і владарюй. Тому дуже важливо включити мозок і піднятись над субкультурним сприйняттям. Повестись на провокацію і почати вуличну війну – означає лоханутись. Якщо в якихось підлітків грає кров і хочеться морди бити — ваше право. Серйозні дядьки розуміють, що ножами політичний дискурс не ведеться. Дестабілізація вигідна Москві. Тим більше, багато правих і лівих воювали поруч проти рашки на сході, а побратимство вище політичної возні. Ми розберемось, як жити в нашій Українській державі без різні.

2. Атакували мене з політичних мотивів. Футболка з Героєм України Ісою Мунаєвим, військові шорти, – побачили бандерівця.

Є інфа, що керував пацанчик з Москви. Проросійські екстремісти, праві чи ліві — це реальний ворог. Тому будь-яка організація на території України, будь то рев. дія чи свідки Елтона Джона, що сприяє російським відморозкам, є ворожим підпіллям. Виявити, обісцяти і за грати.

3. Конкретно по ситуації. Головне – зараз знайти винних, а не будь-кого з лівого середовища, і покарати за законом. За законом, це не за хуліганство, а посадити за замах на вбивство з політичних мотивів.

4. Про себе. Повернувшись з війни, я надовго усунувся від громадської активності і політики. За п’ятнадцять хвилин, що я лежав на животі в калюжі своєї крові, а побратим зупиняв кровотечу, багато в голові стало на місце. Одужаю – і знову займатиму активну позицію. Найкумедніше те, що я на війні мав при собі чорний махновський прапор, футболку з Ісою роблять українські антифа, справді був одним з засновників С14 і Медоборів. У бонів з обох боків вже закипів мозок, тому зупинюсь. Ніхто мені не буде вказувати, як думати і що вдягати. Я борюсь все життя за Вільну Україну і традиційні європейські цінності, а не за тоталітарну ідеологію. Клоуни, що намагались мене вбити, явно головою не думають. Жертву обрали погано, спрацювали нікчемно. Сидітимуть довго.

P.S. Дякую величезній кількості людей, які допомагають. Приємно вражений".

вербич кремль кримінал

Знак гривні
Знак гривні