Як Тимошенко на пафосній селекторній нараді полаялася із губернатором Полтавщини Асадчевим

Прем'єр вирішила попіаритися на темі свинячого грипу і провести урядову нараду з керівниками областей ледь не в прямому ефірі, та на виході країна побачила чергову базарну сварку.

Юлія Володимирівна чудово уміє робити лимонад із лимона. Зіштовхнувшись на старті виборчої кампанії із таким малоприємним явищем, як масова паніка з приводу епідемії свинячого грипу, прем'єр намагається обернути обставини на свою користь. Звідси - і селекторні наради, на яких присутні камери усіх каналів.

Зрозуміло, що розумні рішення в такій ситуації не приймаються - але ПІАР понад усе. Та стався несподіваний прокол. Губернатор Полтавщини Асадчев не стримався і розкритикував увесь цей цирк.

«Те, що ми проводимо цей селектор, тільки нагнітає ситуацію. Ми цю інфекцію розносимо по всій країні. Юлія Володимирівна, ми не лікарі, тому хай лікуванням займаються лікарі, а не політики», - сказав він в очі у вуха прем'єру.

Тимошенко, як завжди у таких випадках, вийшла із себе і звинуватила Асадчева в тому, що він "як керівник штабу Ющенка на Полтавщині" має завдання саботувати роботу уряду, i наказала виключити зв'язок із Полтавою. "Припиніть розвалювати країну!", - викрикнула прем'єр.

Цю інформацію повідомили усі ЗМІ, але ніхто не спробував перевірити слова Тимошенко.

Насправді Асадчев не є керівником штабу Ющенка, його очолює інший чиновник ОДА. Асадчев же є членом УНП, а ця політична сила висуває власного кандидата в президенти. Не смійтеся, це - Юрій Костенко.

відео скандал епідемія паніка грип тимошенко

Знак гривні
Знак гривні