Лідер System of a Down, вірменин, присвятив пісню протестам у Вірменії (ВІДЕО)

Американський музикант вірменського походження, соліст гурту System Of A Down Серж Танкян підтримав протести у Вірменії.

Відповідне відеозвернення він опублікував на своєму YouTube-каналі, - передає Громадське.

Він також присвятив учасникам демонстрацій пісню під назвою «Electric Yerevan». Він розповів, що написав композицію під час протестів у Вірменії в 2015 році, але в зв'язку з подіями, що відбуваються в Єревані, вирішив опублікувати її зараз.

Танкян також висловив жаль, що з певних причин не може приїхати до Вірменії, щоб приєднатися до мітингів.

Раніше повідомлялося, що лідера протестів у Вірменії Пашиняна звільнили з СІЗО.

22 квітня прем'єр-міністр Вірменії Серж Саргсян та лідер протестів Нікол Пашинян провели перемовини. Саргсян назвав умови відставки неприйнятними, а також наголосив, що у разі, «якщо щось станеться з протестувальниками, винним буде Пашинян».

Після цього затримали лідера протестного руху Ніколу Пашиняна, попри недоторканість. Генпрокуратура Вірменії підтвердила затримання трьох опозиційних депутатів, зокрема, лідера протестів у Єревані Ніколу Пашиняна.

Напередодні прем'єр-міністр Вірменії Серж Саргсян виступив із заявою про внутрішньополітичну ситуацію в країні та закликав протестувальників до діалогу.

Лідер акцій протестів у Вірменії, депутат Національних зборів Нікол Пашинян відповів на опублікований заклик прем'єр-міністра Сержа Сарсгяна про необхідність діалогу.

протести вірменія музика

Знак гривні
Знак гривні