Діти Ассада, який труїть чужих дітей, відпочивали в Артеку в окупованому Криму

Троє дітей президента Сирії Башара Асада – сини Карім і Хафез та дочка Зейн – влітку 2017 року відпочивали в окупованому РФ Криму, у дитячому центрі “Артек”.

Цю інформацію підтвердив директор “Артеку” Олексій Каспржак, - пише Новинарня.

“Так, вони відпочивали. Вони відпочивали як звичайні діти. Діти з таким прізвищем у нас були. Хто їх тато, я не знав”, – сказав директор табору.

Каспржак зазначив, що в таборі можна відпочивати лише одну зміну в рік, і для дітей сирійського диктатора винятків не робили. Розмовляли діти англійською та арабською мовами.

“По-моєму, їм сподобалося. Вони досить спортивні діти, якщо я правильно пам’ятаю”, – зазначив Каспржак.

Сирійський президент Башар аль-Асад сам розповів, що його діти торік були в кримському таборі “Артек”. Про це повідомив журналістам координатор групи Держдуми РФ зі зв’язків із парламентом Сирії, представник “Єдиної Росії” Дмитро Саблін.

Про те, що діти з Сирії відпочинуть в окупованому Криму, Саблін повідомляв ще в травні 2017 року, пише РІА ФАН. Він заявляв, нібито мова йде про учнів школи-інтернату для дітей загиблих сирійських військових.

“Ці діти, як і діти з Донбасу, які приїдуть в «Артек» разом з російськими школярами, не з чуток знають, що таке війна”, — анонсував російський депутат, уродженець Маріуполя, який є першим заступником голови Всеросійської громадської організації ветеранів “Бойове братство”.

крим путін окупація сирія анексія ассад

Знак гривні
Знак гривні