Лицемірство Богомолець: як вона хвалила Супрун, коли та працювала за неї (ВІДЕО)

Будучи ще директором Patriot Defence / Захист Патріотів, Уляна Супрун погодилась на співпрацю з головою комітету з питань охорони здоров‘я Ольгою Богомолець. Вона прагнула, щоб представники організації могли отримати доступ і навчати випускні курси вищих військових навчальних закладів тактичній медицині.

Про це нагадує у своєму дописі на Фейсбуку Станіслав Грещишин, позаштатний радник Супрун. Подаємо його позицію повністю.

«Участь Ольги Богомолець зводилась до офіційних листів, появи на початку тренінгу і в день навчальних симуляцій: з камерами і пафосними виступами.

Тоді їй було зручно хвалити Уляну. Усю реальну роботу мовчки виконувала команда Захисту патріотів і команда психологів.


"З'ясування стосунків": Богомолець назбирала голоси на рекомендацію звільнити Супрун

Нижче відео з youtube каналу народного депутата дворічної давнини. Виділіть 3 хвилини. Гарантую, воно здасться вам дуже кумедним:

У цьому відео прекрасно і правильно все сказано. Що ж так змінилося, що сьогодні Богомолець звинувачує Супрун у всіх бідах на світі, геноциді українців (за це мені окремо хочеться назвати її жалюгідною політичною істотою), руйнуванні медицини і зубожінні лікарів? Ролі. Змінилися ролі.

Коли Уляна взяла мандат на трансформацію системи охорони здоров‘я, вона дійсно вирішила це робити. І коли дійшло до конкретних кроків і дій - Богомолець виявилась головною talking head захисників статус кво і брехлом.

Декілька важливих меседжів щодо цього фрагменту з цивілізаційного протистояння, яке сьогодні у черговій гарячій фазі:

1. Уляна з Марком не дурненькі мрійники з діаспори, які не розуміють українців і процеси тут. Вони українці, які повернулись на свою землю і кожного дня борються за те, щоб повернути на цей простір ідею і культуру вільних людей, які свого часу були змушені покинути Україну. І це те, чого багато хто не хоче розуміти: ця свобода - це здатність робити часом непрості, складні і болючі рішення. Мати справу з їхніми наслідками. Бути самостійними. Так-так: бути відповідальними.

2. Уляна вміє казати «ні», як ніхто інший/ інша. І при цьому, вона не сказала «ні», коли їй запропонували очолити найслабше і найпроблемніше міністерство з усіх. Величезна когорта «крутих і авторитетних рібят» відмовилась. Богомолець - у тому числі. Бо їй начебто не дозволили завести команду. Так от, «інсайд року»: для того, щоб отримати змогу завести свою команду у МОЗ, Уляні знадобилось 2 речі: а) команда б) характер/ воля. Багато невдах зі статусом нардепів досі думають, що для цього треба Сорос та політична воля когось іншого.

3. У повсякденному житті ми стикаємося з дорослими, травмованими різними життєвими перепитіями дітьми, яким заздрість, ревнощі, коротка пам’ять і еґо затьмарюють здоровий ґлузд. Бути лицемірними покидьками шкідливо для здоров‘я і псує карму. Толерувати це - одна з форм меншовартості і морального кріпацтва. Рвіть кайдани і ламайте ці блядські стіни не «потоком шумних і галасливих фраз [блогів/ постів/ вкидів/ прямих включень/ ефірів/ виступів з трибуни], а тихою, невтомною працею [з впровадження медичної реформи в регіонах та боротьбою з корупцією]».

Богомолець Рада супрун медицина опініон конфлікт

Знак гривні
Знак гривні