НАБУ оприлюднили матеріали по Холодницькому, той каже, що це нарізка (ВІДЕО)

Керівник Спеціалізованої прокуратури Назар Холодницький під час виступу у парламенті заявив, що опубліковані Національним антикорупційним бюро дані про його правопорушення вирвані з контексту.

«Те, що було оприлюднено — хороша гра на публіку. Нарізка слів», — сказав Холодницький.

Оприлюднені НАБУ матеріали начебто свідчать про зміст зустрічей Холодницького, в тому числі з забудовниками міста Вишневого, народними депутатами, де обговорюється допомога в уникненні відповідальності або обшуків і в такий спосіб фактичний «перехід на бік обвинуваченого замість захисту інтересів держави».

Нагадаємо, 30 березня голова Національного антикорупційного бюро Артем Ситник публічно виступив проти голови САП Назара Холодницького.

Керівник НАБУ звинуватив колегу із САП у розголошенні матеріалів кримінальних справ та перешкоджанні роботи НАБУ. В якості доказів пообіцяв оприлюднити записи розмов Холодницького, які наразі не є публічними.

3 квітня Холодницький прийшов на допит до ГПУ. Він повідомив, що слідчі дії щодо нього почали «за вимагання хабара». Також Холодницький проситиме про своє відсторонення з посади глави САП на час розслідування.

За матеріалом Громадського .

холодницький корупція

Знак гривні
Знак гривні