Життя редакції, найпотужніші проекти та найцікавіші дослідження. Дивіться відео “Текстів” в Instagram та на YouTube

Редакція “Текстів”, окрім журналістики даних та візуалізацій, постійно шукає нові способи подачі інформації. Нещодавно ми почали працювати з матеріалами у форматі відео.

Відео з життя нашої редакції (наприклад, про те, як відбуваються наші планірки, або про наших співробітників, які відвідують міжнародні конференції), так само, як і відео про наші проекти, можна побачити на нашому Інстаграмі texty.org.ua (ВЕБ-версія). Там також є чимало наших фото.

Приклад одного з редакційних фото можна переглянути ТУТ

Святкуємо перемогу на найпрестижнішому конкурсі з журналістики даних – «Data Journalism Awards»

На Youtube-каналі “Редакція Тексти” ми викладаємо усі наші відеоматеріали. Також ви зможете знайти там ексклюзивні відео від наших кореспондентів.

Окрім цього, нещодавно у нас з’явився англомовний аккаунт на Твіттері Textyorgua_Eng (ВЕБ-версія). Hа ньому ми публікуємо ті наші інфографіки, які дублюємо англійською - розкажіть про нього друзям, яким зручніше дізнаватися про нові дослідженя “Текстів” англійською! Якщо ж ви бажаєте отримувати стислу інформацію про нашу роботу українською - читайте наш україномовний аккаунт Textyorgua (ВЕБ-версія).

Коротко про найкращі проекти ми пишемо на нашому Телеграм-каналі @textyorgua (ВЕБ-версія). Також ми публікуємо там нашу щоденну новинну інфографіку.

У нашій щотижневій розсилці ми подаємо три матеріали, які стали найкращими за попередній тиждень. Підписатися на розсилку можна ТУТ.

Якщо ж ви щодня хочете бути в курсі всього, що роблять “Тексти” - приєднуйтеся до нашої сторінки на Facebook.

соцмережі редакційне

Знак гривні
Знак гривні