У Об'єднаних сил (колишньої АТО) новий командувач

Президент Петро Порошенко призначив генерал-лейтенанта Сергія Наєва командувачем Об'єднаних сил, - передає Громадське.

«За моєю ініціативою Верховна Рада ухвалила закон про реінтеграцію Донбасу. Цим документом створена нова правова основа для відсічі ворожій агресії на Донбасі, а в перспективі — і для відновлення територіальної цілісності України. Формат антитерористичної операції буде змінений на операцію Об'єднаних сил. Керівництво силами й засобами ЗСУ та інших військових формувань та правоохоронних органів буде покладатися на командувача об'єднаних сил. На цю посаду я вирішив призначити генерал-лейтенанта Сергія Наєва», — сказав він.

Муженко ліворуч і Наєв праворуч

Нагадаємо, 7 березня у Києві начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко представив керівникам структурних підрозділів Генерального штабу новопризначеного заступника начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенанта Наєва Сергія Івановича.

До цього, генерал-лейтенант Сергій Наєв проходив службу на посаді начальника штабу — першого заступника командувача Сухопутних військ Збройних Сил України.

армія донеччина луганщина наєв

Знак гривні
Знак гривні