Поліцейські, які розслідували таємниче отруєння шпигуна з РФ - теж у лікарні

У Великій Британії госпіталізували двох поліцейських, які розслідували справу отруєння екс-співробітника російської розвідки Сергія Скрипаля.

Як повідомив журналіст ВВС Том Сімондс в Twitter, обидва поліцейських мають ті ж симптоми, що і отруєні Скрипаль з дочкою: свербіж в очах і проблеми з диханням. Пізніше він також уточнив, що один зі співробітників поліції все ще залишається в лікарні.

Раніше глава МЗС Британії Борис Джонсон попередив РФ про можливі санкції, якщо буде доведено причетність Москви до отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля.


Шпигун з РФ, засуджений Кремлем і звільнений, тепер в реанімації після таємничого отруєння в Британії (ФОТО, ВІДЕО)

Нагадаємо, у Великій Британії з важким отруєнням потрапив до лікарні 66-річний громадянин Росії Сергій Скрипаль.

Інцидент з отруєнням Скрипаля стався 4 березня в місті Солсбері, приблизно о 16:15. Скрипаль разом з жінкою ж перебував в торговому центрі Maltings. Ймовірно, з ним була його донька.

Спочатку їм стало погано, потім їх госпіталізували з серйозним отруєнням невідомою речовиною. Медики припускають, що колишнього шпигуна отруїли фентанілом — потужним опіоїдним анальгетиком.

Сергій Скрипаль перебуває у відділенні інтенсивної терапії у критичному стані.

У Кремлі заявили, що не знають про причини інциденту з колишнім працівником російської розвідки.

Колишній розвідник Сергій Скрипаль, якого госпіталізували з отруєнням у Великій Британії, нещодавно звертався в поліцію.

Він заявляв, що побоюється за своє життя.

британія кримінал росія

Знак гривні
Знак гривні