Недореформований Беркут: триває скандал через матюки й насильство силовиків щодо журналістів під час розгону Міхо-Майдану (ВІДЕО)

Речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко заявив, що журналіст Громадського Богдан Кутєпов нібито не має доказів застосування сили проти нього під час сутичок під Верховною Радою 3 березня, попри те, що журналіст такі докази оприлюднив у мережі 4 березня.

Про це Шевченко заявив у спільному ефірі UA:Перший та «Українського радіо».

«Богдан Кутєпов не навів доказів своїм словам. Це просто його слова... У Богдана немає відео, лише його слова та одне фото, де він вважає, що ця особа йому сказала не зовсім щось гарне і нібито штурхнула ногою... У мене про Кутєпова окрема думка, крім слів своїх він нічого більше не навів. Він багато говорить, але мало доказів наводить своїм словам, це його традиційний фірмовий стиль», — сказав Шевченко.

Журналіст Громадського Богдан Кутєпов у Facebook заявив, що слова Шевченка не відповідають дійсності і оприлюднив у соцмережі зациклене відео, яке суперечить заяві Шевченка:

Як відомо, раніше Радіо Свобода також заявляло про застосування сили до їхнього журналіста на тій же події:

Співробітник поліції застосував газовий балончик проти кореспондента Радіо Свобода Сергія Нужненка.

За словам журналіста, він у цей момент вів фото- та відеозйомку ранкових подій під будівлею Верховної Ради в центрі Києва. При ньому було посвідчення журналіста, яке він тримав перед собою. Камера була направлена в сторону наметів активістів. В один момент працівник поліції наблизився до кореспондента зі спини та розпилив вміст балончика йому в обличчя.

поліція скандал змі

Знак гривні
Знак гривні