Як олігарх ловив рибку, а натомість Рибка впіймала олігарха. Заодно залетів путінський чиновник (ОГЛЯД)

Усть-Лабінський суд Краснодарського краю Росії на початку березня розгляне позов російського олігарха Олега Дерипаски до "мисливиці на самців" Анастасії Вашукевич (відомої як «Настя Рибка») і "секс-тренера" Олександра Кирилова ( «Алекс Леслі»), - передає Громадське.

Раніше представник Дерипаски зазначив, що бізнесмен подав позов через те, що Рибка і Кирилов розмістили в соцмережах матеріали, що стосуються особистого життя підприємця, без його згоди. За його словами, Дерипаска, «зрозуміло, що не давав згоди на розголошення особистої інформації».

8 лютого Олексій Навальний представив нове розслідування, в якому звинуватив у корупції заступника голови уряду Росії Сергія Приходька. У розслідуванні йшлося про те, що чиновник в серпні 2016 року провів три дні на яхті олігарха Дерипаски біля берегів Норвегії разом з «дівчатами з ескорт-агентств».

Навальний каже, що про «дівчат з ескорт-агентств» дізнався з Instagram і книги однієї з цих дівчат — Анастасії Вашукевич, відомої як «Настя Рибка».

Навальний вважає «хабарем» те, що Дерипаска «катає на власній яхті чиновника найвищого рангу».

Дерипаска, в свою чергу, на думку Навального, міг бути одним з посередників Кремля при втручанні Росії у вибори президента США в 2016 році. Саме цю тему олігарх і Приходько нібито обговорювали під час плавання на яхті.

Згодом «Настя Рибка» заявила про групове згвалтування на яхті, чим привернула до розслідування публічну увагу. Через деякий час вона заявила, що «пожартувала» про згвалтування і звернулась до президента Росії з проханням «допомогти у зміні законодавства з питання сексуальних переслідувань та пресингу чоловіків».

Що за Рибка

Російські ЗМІ пишуть, що дівчину насправді звуть Анастасія Вашукевич, вона приїхала до Москви з міста Бобруйськ, що в Білорусі. Дані про її вік відрізняються — за однією версією, їй 28 років, за іншою — 22 роки.

Колишній чоловік Рибки Микола Вашукевич розповів, що дівчина закінчила педагогічний університет, після чого працювала в Бобруйську менеджером зі збуту «і дуже багато читала». Поїхала до Москви вона близько двох років тому.

Рибка не вперше фігурує у скандалах. У вересні 2017 року в YouTube з'явилося відео, де молода пара займається сексом на набережній у Москві. Зйомку веде ще одна дівчина. За деякими даними, знімала Настя Рибка, а героїнею ролика була її знайома Саша Травка. За порушення громадського порядку всіх трьох засудили до семи діб арешту.

Пізніше Рибка і Травка розповіли, що вирішили взяти участь у такому скандальному перфомансі за завданням Алекса Леслі.

Це відомий у Москві «секс-тренер» (він теж приїхав з Білорусі), який написав низку книжок з пікапу й активно пропагує проміскуїтет, проводить тренінги на цю тему, а також влаштовує масові оргії. За словами Рибки і Травки, Леслі, якого дівчата називали «господарем», дав їм вказівку зайнятися сексом на набережній. Він нібито стежив за тим, що відбувалося, спостерігав за допомогою відеозв'язку і віддавав розпорядження.

Крім акцій біля штабу Навального, Рибка брала участь в акції біля американського посольства в Москві. Разом з іншими оголеними дівчатами Рибка виступала на підтримку Харві Вайнштейна, якого тоді тільки звинуватили у домаганнях. На Навального ж Рибка оголошувала «секс-полювання». Дівчина заявила, що буде шукати Навального, щоб займатися з ним сексом, а потім викладати це в інтернет. «Ми вийшли на полювання, тому що не хочемо кривавої різанини мужиків у грудні», — заявила Рибка. Про яку різанину в грудні йшлося, вона не уточнила.

Рибка активно веде Instagram. У ньому вона викладає фото з подорожей, селфі, фотографії в спідній білизні та відео, де вона нібито займається сексом. Також з Instagram зрозуміло, що Рибка проводить тренінги «Полювання на самця». А в одній з публікацій Рибка викладає список «чоловіків-монстрів для мисливиць». До списку увійшли «Илон Моск, Барака Обама, Бредд Пит и Владимир Путин» (орфографія публікації збережена).

Російські таблоїди пишуть, що Рибка певний час була коханкою Дерипаски, але вони досить швидко розійшлися. І вже після цього вона випустила власну книжку.

Олег Дерипаска в Instagram заявив, що судитиметься з Навальним за поширення «брехливої інформації» (при цьому в публікації Дерипаска не згадує ім'я Навального). Тоді Навальний запитав, що саме в розслідуванні неправда, після цього Дерипаска закрив можливість коментувати пост.

змі скандал росія

Знак гривні
Знак гривні