Офіс Вєстєй обшукують, а то й зовсім виселяють силою (ФОТО)

В офіс газети «Вести», який розташовано в БЦ «Гулівер», прийшли з обшуками співробітники поліції і військової прокуратури.

«Ну, почалося! Близько 6 ранку оточили «Гулівер», заходять на наш поверх такі «милі» люди. Колеги з Радіо передають, що звук такий, ніби почали все трощити», — повідомила в Facebook головний редактор газети Оксана Омельченко.

Згідно з повідомленням, силовики виносять із приміщення речі, а юристів і журналістів медіахолдингу у приміщенням не пропускають.

Також зазначається, що правоохоронці забризкують балончиками камери внутрішнього спостереження і принесли зварювальний апарат.

Обшук чи витіснення?

За даними видання, цій події в офісі «Вестей» передувало розслідування про діяльність Національного агенства з управління активами.

Водночас на сайті Нацагенства з управління активами повідомляється, що «всупереч опору невстановлених осіб» на 31, 32 та 33 поверхах торговельно-офісного комплексу «GULLIVER» всі приміщення були фактично передані в управління відомства.

"Нагадаємо, що під час неодноразових спроб Національного агентства встановити, які компанії перебувають на зазначених поверхах офісного центру, агентство зіткнулося зі спротивом та небажанням орендарів поверхів дати можливість доступу до приміщень. Невідомі особи, порушуючи зазначене рішення слідчого судді та вимоги Закону, сьогодні як, і в попередні рази, чинили перешкоди та спротив представникам Національного агентства та Головної військової прокуратури щодо виконання такого рішення та передачі зазначених приміщень в управління Національному агентству."

За матеріалами Громадського

гужва скандал змі

Знак гривні
Знак гривні