Порошенко за власний кошт орендував на Мальдівах цілий острів (ВІДЕО)

Під час неафішованого різдвяного відпочинку на Мальдівах з 1 по 8 січня президент Петро Порошенко орендував окремий острів.

Про це йдеться в розслідуванні програми «Схеми» — проекту «Радіо Свобода» та каналу «UA:Перший».

За даними журналістів, президент та його гості впродовж 7 днів відпочивали на Мальдівських островах у готелі Cheval Blanc.


Президент відпочив на Мальдівах за власний кошт

Двоє дітей та восьмеро дорослих, серед яких український президент, оселились на найдорожчій віллі курорту Owner’s Villa, що розташована на окремому острові.

«Із достовірних джерел «Схемам» вдалося дізнатись, що оренда окремого острова на курорті Cheval Blanc коштувала 46 тисяч доларів на добу», — йдеться у повідомленні.

Автори розслідування припустили, що президент із сім'єю подорожував на Мальдіви під іншими іменами.

«Відповідно до цих даних, 1 січня вилетіли з Києва на Мальдіви, а 8 січня повернулися до Києва 8 пасажирів: 3 чоловіків та 5 жінок, серед яких немає ані президента України Петра Порошенка, ані членів його родини. Ані будь-яких інших відомих імен», — йдеться у розслідуванні.

Крім того, за даними журналістів, Порошенко на курорті фігурував під ім’ям Mr. Petro Incognito (Ukraine).

Таким чином, підрахували журналісти, під час відпочинку Порошенка вартість проживання за 6 ночей обійшлась у 276 тисяч доларів.

Загалом же неафішований відпочинок на Мальдівах президента Порошенка з 1 по 8 січня коштував не менше $500 тисяч (близько 14 млн грн).


Детальніше на Радіо Свобода

порошенко

Знак гривні
Знак гривні