У Василькові знов пожежа - і знов та сама нафтобаза (ФОТО)

Поблизу військового аеродрому у Василькові біля Києва горить колишня нафтобаза «БРСМ-Нафта». Наразі там лише залишки нафтобази, яка вже раз горіла влітку 2015-го.

Як повідомив Громадському речник мережі «БРСМ», на територію колишньої нафтобази зайшли крадії металу, які почали розрізати залишки потрощених резервуарів, внаслідок чого відбулося займання. За його словами, наразі викликали поліцію та ДСНС.

Зазначається також, що наразі торгова марка «БРСМ-Нафта» не має жодного стосунку до колишньої нафтобази, яка наразі належить іншим власникам.

17 липня 2017-го, за даними ДСНС, на колишній нафтобазі «БРСМ» унаслідок проведення газозварювальних робіт з демонтажу резервуарів сталася пожежа внаслідок займання залишків паливно-мастильних матеріалів.

Нагадаємо, 8 червня 2015-го року на нафтобазі «БРСМ-Нафта» у м. Васильків під Києвом почалася пожежа, яка тривала 8 діб. Внаслідок аварії загинуло шестеро осіб та 18 було травмовано. До ліквідації пожежі було задіяно близько 300 рятувальників та 45 одиниць техніки. За фактом і наслідками пожежі відкрито декілька кримінальних проваджень.

пожежа київщина

Знак гривні
Знак гривні