Як найкраще працювати з відкритими даними в енергетиці? Є шанс виграти до $30 тис на реалізацію ідей

Конкурс ідей C.O.D.E.: для справжніх IT-героїв: аналітичний центр DiXi Group, в рамках проекту USAID «Прозора енергетика» запрошує взяти участь у конкурсі ідей, присвяченому роботі з відкритими даними в галузі енергетики.

Для напрацювання ідей пропонують використовувати інформацію і дані, які розміщені на “Енергетичній карті України” (http://map.ua-energy.org/), сайті міністерства енергетики, НКРЕКП тощо.

Разом із тим, не обов'язково обмежуватися цими ресурсами.

За результатами конкурсу DiXi Group надасть підтримку найкращим ідеям для їх подальшої реалізації. Загальний фонд на реалізацію ідей становить $30 000!

Організатори планують підтримати 1-3 успішні проекти. У разі необхідності (наприклад, через велику кількість пропозицій), для визначення переможця може бути оголошений другий етап відбору, про що кандидати будуть заздалегідь поінформовані.

Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно подати онлайн-заявку на участь, до 10 жовтня 2017 року.

Оцінка проводитиметься за наступними критеріями:

Значущість (аудиторія, яку реалізація ідеї може потенційно охопити) − до 25 балів;

Відповідність меті та завданню конкурсу (наскільки реалізація ідеї зробить зрозумілішим енергетичний сектор України для пересічних громадян, зробить інформацію про енергетику доступнішою і ближчою до споживачів) - до 40 балів;

Реалістичність (потенційний проект на основі ідеї може бути реалізований та принести перші результати до 31 жовтня 2018 року в межах загального доступного фінансування; команда має потенціал реалізувати проект) - до 35 балів.

За підсумками Конкурсу конкурсна комісія сформує рейтинг проектів та оголосить імена переможців.

З докладними умовами участі в конкурсі можна ознайомитися за посиланням.

конкурс еренгетика дані

Знак гривні
Знак гривні