Балчун жартує: основний успіх його роботи в Укрзалізниці - те, що він вижив і повернувся

Оновлено: після уточнення оригіналу стало зрозуміло, що слова про "вижив", він говорив як жарт. Відповідно, ми змінили заголовок.

Колишній голова "Укрзалізниці" вважає, що його команді вдалося стабілізувати компанію і відновити її репутацію на міжнародній арені.

Войцех Бальчун також заявив, що його команді вдалося покращити фінансові показники. Про це він сказав у інтерв'ю польському виданню Wiadomosci Onet, відповідаючи на запитання про головні свої успіхи під час роботи в УЗ.

"З точки зору побоювань і ризиків, які я взяв до уваги під час поїздки в Україну, можу сказати, що найбільший успіх у тому, що я вижив і повернувся", - пожартував Бальчун.

Він вважає, що його команді вдалося стабілізувати компанію. "Нам вдалося значно покращити фінансові результати - і за 2016 рік, і за перші два квартали 2017 року ми показали прибуток після кількох років збитків", - зазначив Бальчун.

Також колишній голова УЗ відзначив створення стратегії розвитку компанії на п'ять років і "відновлення репутації на міжнародній арені".

"Ми впровадили або ініціювали цілий комплекс ініціатив із реформування, які, я сподіваюся, триватимуть далі", - додав Бальчун.

Цензор

залізниця скандал омелян польща балчун конфлікт

Знак гривні
Знак гривні