Омелян очікує одразу на три нові лоукостери в 2018 році

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян очікує, що у 2018 році в Україні запрацюють три бюджетні авіакомпанії. Окрім Ryanair, за його словами, можуть почати здійснювати перевезення EasyJet та Eurowings.

«Я дуже сподіваюся, що наступного року ми зможемо вітати в Україні як компанію Ryanair, так і компанії EasyJet, Eurowings. Тому що це не лише дешеві польоти для українців, але й залучення туристів в країну», — цитує міністра Громадське.

Також він назвав «вигаданими» втрати для аеропорту «Бориспіль» від приходу авіакомпанії Ryanair.

«Коли говорять про потенційні, а насправді гіперболізовані і вигадані втрати для аеропорту «Бориспіль», то забувають, що кожен турист привозить в бюджет країни 300-1000 доларів», — зазначив Омелян.

У червні повідомлялося, що німецький лоукостер Eurowings планує вийти на український ринок у 2018 році. Також такі плани є у турецького лоукостера Pegasus.

10 липня ірландський лоукостер Ryanair скасував вихід на український ринок авіаперевезень через те, що не домовився з аеропортом «Бориспіль». Однак, міністр Омелян обіцяв, що Ryanair у 2018 році все ж зайде в Україну.

28 серпня найкраща авіакомпанія світу Qatar Airways почала польоти до України.

авіація омелян мандри

Знак гривні
Знак гривні