ЗМІ: у заступника голови Нацполіції украли службове авто, але найцікавіше не це

Цікавіше те, що службове авто, куплене за гроші платників податків, було Lexus.

Про це пише ТСН.

У заступника голови Нацполіції Олександра Фацевича вкрали його службовий SUV Lexus GX, - пише служба новин ТСН каналу 1+1 з посиланням на свого журналіста Сергія Мальнєва ("Гроші" каналу 1+1).

Схожа інформація є й на сайті Нацполіції, але без указання марки авто. "Голова Національної поліції України Сергій Князєв підтвердив факт незаконного заволодіння службовим авто... Зовні викрадений автомобіль виглядав як цивільний. Будь-яких засобів, пристроїв, чи механізмів, які могли б вказувати на те, що це поліцейський транспортний засіб, у нього не було."

Автівка зникла у минулу п'ятницю, 11 серпня, вночі просто з-під будинку Фацевича на Боголюбова, 25 в Софіївській Борщагівці.

За інформацією журналіста, заява про зникнення авто (ЄО №33433) в Києво-Святошинський відділ ГУНП надійшла чомусь лише 16 серпняв о 18:07.

"Особливий шик події - забрали службовий, поліцейський Lexus GX. Зняли з балансу МВС, можна сказати. Іншим жертвам автоугонів я пропоную не зловтішатися, а допомогти головному патрульному країни повернути казенне майно", - каже Мальнєв.

краса поліція автомобілі кримінал

Знак гривні
Знак гривні