Депутати плювались один на одного за гроші Ляшка

Під Печерським судом, де розглядається справа про гроші Олега Ляшка, депутати билися і плювали один на одного.

Зокрема, сталася сутичка за участю депутатів від Радикальної партії Ігоря Мосійчука і від БПП – Сергія Капліна.

Каплін привів під суд групу пікетувальників із прапорами Соціал-демократичної і Соціалістичної партій. Мосійчук забрав один із прапорів, розтоптав його і плюнув в обличчя Капліну, який очолює СДП.

У свою чергу Сергій Каплін заявив, що звернеться до Генеральної прокуратури та Національного антикорупційного бюро із заявами про побиття своїх активістів у Києві.

Битва двох якадзун

Лексика "радикального" Мосійчука: "червонопузі гниди на чолі з нардепом від БПП Капліним на гроші проросійських олігархів Льовочкіна-Фірташа влаштували нібито перформенс мітинг проти Радикальної партії Олега Ляшка. Довелося згадати старі добрі часи і, заплювавши пику Капліну, дати звіздюлей червонопиким найманцям олігархів і пошматати декілька червоних ганчірок".

Лексика "червоного БППшника-олігарха" Капліна:Ляшко влаштував договорняк із суддею, щоб уникнути відповідальності за сумісництво. До Печерського суду він прибув з п’яним Мосійчуком, який топтався по прапорам СДП та Соцпартії, радикакали побили людей".

Печерський райсуд має розглянути подання Національного антикорупційного бюро щодо нардепа Олега Ляшка. НАЗК звинувачує його у суміщенні виконання депутатських функцій із роботою головним редактором газети “Політика”.

Мосійчук стверджує, що газета, в якій Ляшко колись був головним редактором, не виходить “вже близько 10 років”.

Тим часом у своїй декларації Ляшко задекларував 33,33% корпоративних прав на ЗАТ “Редакція газети “Політика”.

ляшко мосійчук цирк каплін Клоуни

Знак гривні
Знак гривні