Засунь свою думку в ж.... Дівчина звільнилася з БПП через образи після пікету на підтримку ЛГБТ

Перед тим її з лайкою в дусі християнської любові облили "святою" водою.

Активістку Ольгу Панфілову, яка влаштувала цієї неділі у Сумах акцію на підтримку київського Маршу Рівності, була змушена після лайки звільнитися з роботи.

Про це пише портал "Права людини".

18 червня дівчина вийшла центральну вулицю міста Соборну з плакатом "Країна для всіх" та квітами для перехожих – на знак шанування різноманіття. Про акцію були заздалегідь повідомлені органи виконавчої влади.

Більшість перехожих на цей одиночний пікет рівності відреагували вкрай агресивно – Ольга почула образи, нецензурну лайку, прокльони, а якась бабуся її навіть почала обливати "святою водою". Зрештою, дівчину під охороною поліції вивели у безпечне місце і посадили в авто.

Проте після закінчення акції Ользі, яка працює прес-секретарем сумської організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність", зателефонувало керівництво і заявило, що вона зганьбила партію і її звільняють з роботи.

"Дослівно одна з фраз прозвучала так: "Засунь свою думку в ж…, сиди тихо і взагалі народжуй дітей", – розповіла Ольга Панфілова Центру інформації про права людини.

За її словами, у понеділок керівництво начебто передумало, швидше за все, не бажаючи публічності і скандалу. Проте вибачень не було.

"Своєю акцією я не хотіла нікого провокувати. Це моя особиста позиція, яка не має нічого спільного з партією. Я в шоці від того негативу й агресії, які на мене обрушилися. Я, до речі, не є представницею ЛГБТ-спільноти, але після всього, що сталося, готова боротися за їх права. Тепер розумію, з чим їм доводиться стикатися. Вони справді герої", – говорить Ольга Панфілова.

У понеділок вона сама написала заяву про звільнення з роботи. Як вона підкреслила, незалежно від рішення керівництва, працювати у партійному осередку більше не буде.

"Після такого ставлення це просто неможливо. Хочу бути чесною сама з собою", – сказала дівчина.

ОНОВЛЕНО. Сумська організація БПП зробила заяву, яка підтверджує факт звільнення Панфілової за власним бажанням, а також заявила про "непідтримання дискримінації".

сумщина скандал

Знак гривні
Знак гривні