Громадськість вимагає відставки Богомолець

Ряд відомих громадських організацій вимагають відкликати Богомолець з посади голови парламентського комітету з питань охорони здоров'я.

Провідні ГО звернулися з відкритим листом до Президента України з проханням відкликати Ольгу Богомолець з посади Голови парламентського комітету з питань охорони здоров’я.

Про це пише ГО Пацієнти України

Зокрема, звернення підписали "Таблеточки", Реанімаційний пакет реформ, Transparency International, Centre UA, Фундація регіональних ініціатив.

“В той час, коли медична реформа - найбільш затребувана у суспільстві, Богомолець як Голова парламентського комітету відкрито саботує її. Під час голосування законопроектів у Парламенті, Ольга Вадимівна неправдивими тезами ввела в оману депутатів та фактично заблокувала старт медреформи. Мільйони українців щодня стикаються з брехливою системою медицини, змушені платити хабарі, перебувати у напівзруйнованих лікарнях та лікуватися в принизливих умовах. Заговорювання цієї реформи, як робить Ольга Богомолець, - це злочин проти українського пацієнта”, - зазначає Ольга Стефанишина, виконавчий директор БФ “Пацієнти України”.

корупція медицина Богомолець

Знак гривні
Знак гривні