Бойовики катують людей у присутності представників Путіна

"Екс-глава" "ЦВК" "ДНР" Роман Лягін заявив, що всіх ватажків "ДНР" призначають за погодженням з помічником Президента РФ Володимира Путіна Владиславом Сурковим, якого вважають, за даними ЗМІ, куратором окупованих територій, - передає Цензор

Про це "екс-глава" "ЦВК" "ДНР" Лягін написав на своїй сторінці в Фейсбуці, коментуючи заяву колишнього керівника "апарату народної ради" ДНР "Олексія Александрова, який був активним організатором незаконного "референдуму"ДНР" 11 травня 2014 року.

Зокрема, Александров, відповідаючи в соціальній мережі на запитання про те, чому до влади в "ДНР" прийшов Захарченко, Александров попросив переадресувати питання Путіну і Суркову і заявив, що три роки тому лише виконував волю російського керівництва.

У свою чергу "екс-глава" "ЦВК" "ДНР" Лягін, заявив, що дійсно всі "призначення" на окупованих територіях узгоджувалися з помічником Путіна Сурковим. Крім того, за нібито відмову від виконання вказівок його "катували". І навіть тепер, перебуваючи в Росії, він не "відчуває себе в безпеці".

"Я підтверджую, що всі "високопосадовці" "ДНР", включаючи "Главу", "міністрів","депутатів" і "представників"" Л/ДНР" у Мінську, були узгоджені і фактично призначені В.Ю. Сурковим. 12 квітня 2016 року мене, як "голову" "ЦВК" "ДНР", за відмову від виконання прямих доручень, катували в будівлі "Адміністрації Глави "ДНР", в присутності Полякова Максима Борисовича, співробітника Адміністрації Президента РФ. У його ж присутності я, в обмін на безпеку сім'ї та швидку смерть, написав передсмертну записку, в якій звинуватив у своїй смерті Ходаковського А.С. За розголос у ЗМІ, був звільнений і виїхав у РФ, де не відчуваю себе в безпеці", - заявив Лягін.

донеччина сурков кримінал кремль путін луганщина

Знак гривні
Знак гривні