ЗСУ продемонструвала точне швидкісне водіння танків на змаганні НАТО (ВІДЕО)

Українські військові продемонстрували відмінний результат у четвертий день танкового біатлону НАТО у Німеччині, виконуючи вправу під назвою «Точне водіння бойових машин», - передає Громадське.

Ця вправа передбачала філігранне та швидкісне водіння танків на ділянці з перешкодами в режимі руху вперед та заднього ходу.

«Не зважаючи на солідну технічну перевагу іноземних танків над Т-64 за швидкістю заднього ходу, українці показали відмінний результат в маневруванні та витиснули максимум з технічних можливостей вітчизняної техніки», – йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ.

«Організатори змагань зазначають, що вражені вашою влучністю та швидкістю ведення вогню. Однак ми програємо у виконанні тактичних завдань відповідно до натівських стандартів. Це ми зможемо виправити. Для мене – ви переможці і перший постріл завжди буде за нами», – сказав начальник Генерального штабу – Головнокомандувач ЗС України генерал армії України Віктор Муженко, нагороджуючи танкістів відзнаками Генштабу.

Нагадаємо, що танкісти Збройних сил України вперше взяли участь в танковому біатлоні НАТО. Військовослужбовці танкового взводу 14-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ змагались з командами з США, Німеччини, Австрії, Польщі.

армія краса зброя НАТО

Знак гривні
Знак гривні