Співак Дорн прогнувся перед Росією, співак з 5Nizza зняв кліп із росіянами-прихильниками окупації (ВІДЕО)

Співак Іван Дорн пішов на поклін до росіян: “АТО не допомагав, скоро відлига”. Дорн під час свого концерту в Москві став кричати, що між українцями й росіянами “немає нічого, крім дружби”.

ССОРА со старшим братом:

Фрагмент виступу артиста показано в інтерв’ю російському журналісту Юрію Дудю.

“Люди кажуть про те, що є проблеми. Проблеми в їхніх головах, ось, де їхні проблеми, і нехай подавляться ними, цими проблемами, раз і назавжди! Між нами немає нічого! Немає нічого, крім дружби! Давайте всією Москвою передамо дружній Києву привіт! І нехай це побачать всі!” – сказав Дорн зі сцени, і в залі підтримали його заклик.

Також співак заявив, буцімто ніколи не допомагав бійцям АТО, а лише перерахував гроші постраждалим від обстрілів жителям Маріуполя, й один із волонтерів всупереч його бажанню спрямував кошти на потреби військових.

— Когда помирится Россия с Украиной?
— Скоро, оттепель уже начинается. Потому что мы смотрим на то, что произошло у нас, на то, сколько всего было обещано и сколько было выполнено.

— Русские и украинцы братья?
— Мне нравится так думать, да.

— Многие до сих пор считают, что Дорн спонсировал АТО. Это так?
— Нет! Деньги давались на помощь жертвам обстрелов. Но один из волонтеров распорядился деньгами по-другому. Я сказал слушай, давай че-то делать, неудобно получилось.

— После этого ты помогал благотворительным организациям?
— Да, но не связанным с АТО.

— В райдере твоего концертного тура есть требование о шариках желто-синих, в цветах украинского флага.

— А, не, так это просто мы любим чтобы в аэропорту нас гелиевыми шариками встречали.

Пів п'ятниці

Тим часом Андрій Запорожець із 5Nizza та SunSay знявся з російським репером "Баста", а також із Бобунцем і Чичеріною, які не раз говорили про "доблесних воїнів ДНР".

музика скандал дорн запорожець росія

Знак гривні
Знак гривні