Парасюк і Дзиндзя ледь не побилися через розслідування, як блокада насправді пропускає вугілля ДНР (ВІДЕО)

У Бахмуті на Донеччині у ніч на суботу стався конфлікт між позафракційним народним депутатом Володимиром Парасюком і блогером Андрієм Дзиндзею.

Журналіст Радіо Свобода став свідком того, як Володимир Парасюк з групою однодумців прийшов під готельний номер блогера, з образливим словами вимагаючи відчинити двері. Парасюк обурився постом Дзиндзі у Facebook, у якому той звинуватив політика у використанні автомобіля дорогої марки і супроводі охоронця з автоматом у час, коли політик збирає кошти на підтримку блокади на Донбасі.

Конфлікт стався через розслідування у якому Дзиндзя доводить, що попри блокаду ешелони з вугіллям ночами ідуть з окупованих територій в Україну. Парасюк це заперечує. Розслідування блогера дивіться нижче :

Дзиндзя повідомляє, що написав заяву в поліцію про погрози з боку народного депутата.

Водночас Володимир Парасюк заперечує те, що погрожував блогеру. Він також заявив, що носить автомат з офіційним дозволом «для самооборони».

Пересування автомобілем, не внесеним у декларацію, Парасюк пояснив тим, що його автомобіль поламався, тому він «позичив машину у друга», і продемонстрував кореспондентові Радіо Свобода технічний паспорт на автомобіль 1999 року виробництва.

Депутат звинуватив Андрія Дзиндзю в тому, що він своїми повідомленнями у соціальних мережах намагається дискредитувати блокаду.

Після цього Володимир Парасюк, як каже Андрій Дзиндзя, заблокував його автомобіль на стоянці під готелем.

«Заблокував мій автомобіль, поліція просить прибрати, а він відмовляється, каже, що машина зламалася», – розповідає Дзиндзя.

дзиндзя скандал корупція парасюк донеччина

Знак гривні
Знак гривні