Янукович планує реванш через Юрія Бойка

Даремно ми думаємо вузько, що Юрій Бойко - це «Опозиційний блок», Фірташ та телеканал Інтер. Юрій Бойко - це мега-корупційні схеми Сім'ї, це найближчий партнер Саші Януковича. Це вкрадені мільярди Сім'ї завдяки яким він торує повернення минулого. І президентській рейтинг Бойка свідчить, що доріжка реваншу успішно прокладається… - вважає депутатка Тетяна Чорновол.

Не страшно? А даремно.
Я хочу показати реальну роль Бойка в розграбуванні країни часів Януковича. При чому тільки в одному сегменті - по лінії Артема Пшонки, в бек-офісі на Гончара, 35.
Я побувала в тому офісі після Майдану. При чому прийшла туди, бо ця адреса була вказана, як місце реєстрації фірми ТОВ «ЄДІТЕПЕ» - будівельника шикарного маєтку в Конча-Заспі, який зараз знають, як маєток Юри Єнакіївського. Хоча я впевнена і в мене є підстави так вважати, що той маєток будувався для сина Януковича.
Так от, коли я прийшла за тою адресою, то виявила, що це «гніздо» сина тодішнього генпрокурора Артем Пшонки.
Нажаль всі документи були підчищені, з комп'ютерів витягнуті жорсткі диски.
Однак я знайшла дещо в письмовому столі секретарки. Щось передала в генпрокуратуру в справу Курченка, а щось залишалося в мене.
Нещодавно перебирала флешки, і натикнулася на одну, зі стола в приймальні сина генпрокурора. Колись давно вона здалася мені нецікавою, суцільні особисті фото секретарки та скани паспортів родини Пшонки. Папок було багато, і я просто не зазирнула в одну з них. А зараз виявила, що в ній дуже важлива інформація - всі зустрічі Артема Пшонки за півтора року, з серпня 2012 року по кінець 2013 року.
А позаяк вже зараз відомо, що це був один з головних бек-офісів корупційних схем Саші Янукович, можна побачити головних організаторів цих схем.
Почну з першої трійки. Аналізуючи кількість зустрічей, обідів, вечерь, зізвонювань видно персонажів з якими Пшонка молодший працював найтісніше. В цей перелік не входить його батько. А входить Олександр Янукович і ще троє.
На першому місці по частоті відвідань - Юрій Бойко, головний «мозок» корупційних схем Сім'ї.
На другому - Сергій Арбузов - цей давав раду вкраденим коштам. Тому і не дивно, що найбільше коштів після Майдану арештовано, як в Україні так і за кордоном на рахунках близьких до Арбузова. Просто ніякі це не активи Арбузова це активи з мега-корупційних схем Саші Януковича. Тому і ті 50 млрд. грн., щодо яких я вимагаю спецконфіскації були арештовані в «Ощадбанку» в справі Арбузова. Але повторюся, це не активи Арбузова це теж САША ЯНУКОВИЧ.
А тепер згадаю про Курченка. Це третій по частоті візитів персонаж. Але його ніяк не можна ставити на один шабель з двома попередніми. Секретарка ніколи не називала Курченка на ім'я та по батькові, а інколи навіть дозволяла собі написати зневажливо - «Курица».
Окрім особисто Курченка, до Пшонки бігав один з фігурантів справ Курченка Денис Файницький. В часи Януковича це юрист Курченка, після Майдану міністр палива ДНР. Нині покійний, його вбили, ті кому він служив. А також особливо часто у Пшонки з'являлася Оксана Масс «подільниця» Курченка. В часи Януковича вона була заступником голови правління держкомпанії «Газ Україна», а її батько був керівником «Донецькобленерго», що було «віджате» Курченком і до сих пір перебуває під його контролем. І не лише його. Адже в усіх тих справах Курченка, Курица лише виконавець, організатори Арбузов, Бойко, Пшонка, а замовник Саша Янукович.
До речі, про особливу тісноту стосунків в тій команді свідчить той факт, що Арбузов, Пшонка та Саша Янукович драпали разом від Майдану. На одному вертольоті.

Я його зайшла після Майдану в Гідропарку і організувала його арешт. Бо в книзі вильотів було зазначено, що в день розстрілу Майдану, на ньому вилетіли в Донецьк три пасажири: Олександр Янукович, Артем Пшонка та Сергій Арбузов… А належав цей вертоліт зятю покійного Джарти. До речі, персони з команди Джарти, а також його донька постійно відвідували кабінет Артема Пшонки…
Про них та інших «ходаків» я розкажу в наступних публікаціях.
Ось кілька прінтскрінів з флешки. На цій сторінці можна побачити який «популярний» Бойко, є зустріч з Курченком, з Арбузовим і татом генпрокурором.

Мега-схеми часів Януковича робилися в інтересах Януковича. Не має ніяких облігацій Арбузова, вишок Бойка чи контрабанди Курченка. За це все відповідальний в першу чергу Саша Янукович. Це все робилося для Сім'ї . І хоча Сім'я втекла, у неї такі шалені гроші, що вона до сих пір тисне в своїх гадючих обіймах Україну. Чого лише вартий той факт, що парламент до сих пір не проголосував за «спецконфіскацію», а Бойко згідно опитувань має найбільший рейтинг. Що відпустити ситуацію? Хай перемагають? Бойка в президенти?
Так хочеться, щоб суспільство хоч задумалося, що все це означає. Ви хоч розумієте, що це означає? Ви хоча б уявіть, що це репресії проти всіх, хто захищав країну в АТО…
Шановне суспільство підтримайте, примусьте цих дурних, амбітних, продажних депутатів проголосувати «спецконфіскацію» - перший серйозний удар по тій гідрі. А там дивись і далі підемо…
Я розумію, що мене багато хто не може зрозуміти, чому я після Майдану вже третій рік продовжую воювати з Януковичем і його поплічниками. Та тому, що зло від них, загроза державності моєї країни зараз не менша ніж була 22 лютого в день розстрілу Майдану…

бойко янукович опініон Чорновол

Знак гривні
Знак гривні