П'яна дитина в Рівному викрала Hummer і одразу влаштувала ДТП (ФОТО)

У Рівному неповнолітня п'яна дівчина спровокувала ДТП на викраденому автомобілі.

13 лютого близько 22:00 патрульним надійшло повідомлення про незаконне привласнення транспортного засобому Hummer на вулиці Академіка Грушевського, а від перехожих поліцейські дізналися про ДТП без постраждалих на вулиці Соборній за участю автомобілів Hummer і Daewoo Lanos.

"Інспектори з'ясували: 16-річна водій за кермом Hummer везла двох пасажирок 16 і 18 років, не впоралася з керуванням і врізалася в Daewoo Lanos. Обидва автомобілі було механічно пошкоджено. Також під час аварії автомобілі пошкодили металеву огорожу", - йдеться в повідомленні.

Після ДТП дві дівчини втекли з місця аварії, і вже незабаром інспектори встановили місце проживання імовірної винуватиці ДТП. Вдома її не виявилося, тому про подію повідомили її матері і запросили у відділення поліції. В одному з розважальних закладів інспектори виявили пасажирку автомобіля і доставили її у відділення поліції.

Дівчина, яка, ймовірно, незаконно заволоділа авто і вчинила ДТП, через деякий час повернулася на місце події, де її виявили патрульні і запросили в медустанову на огляд. Громадянка підтвердила, що вживала алкогольні напої, однак проходити медичний огляд відмовилась.

Новинарня

маразм рівненщина кримінал

Знак гривні
Знак гривні