Савченко виключили навіть з партії, яку вона очолила і презентувала (ВІДЕО)

Громадська платформа “РУНА” (“Революція українського народу”) заявила, що через ідеологічні розбіжності розриває відносини з народною депутаткою Надією Савченко.

Про це йдеться в заяві проводу, розміщеній на сайті платформи та сторінках у соціальних мережах, - передає Новинарня

“Громадська платформа «РУНА» розпочала свою роботу від початку 2015 року. Нещодавно у своїй діяльності ми об’єдналися із народним депутатом Надією Савченко.

З часом ми дійшли взаємного рішення, що з причини розбіжностей у баченні базових ідеологічних та структурно-організаційних засад, які мали місце під час спільної системної роботи, Громадська платформа «РУНА» та Надія Савченко припиняють активну співпрацю.

В той же час ми не виключаємо ймовірності подальшої спільної роботи над певними проектами, за умов перебування в рамках різних ідеологічних структур”, – сказано в повідомленні.

Головою оргкомітету РУНА є Назар Мухачов, сотник 26-ї сотні Самооборони Майдану, отаман ГО “Українське Козацьке Військо”.

Як відомо, про свій політичний проект колишня військовополонена Савченко заявила восени 2016 року. Наприкінці грудня вона презентувала проект “РУНА” у Львові та розповіла про його фінансування.

Савченко, перебуваючи в ув'язненні в Росії, була першим номером списку ВО “Батьківщина” на виборах до парламенту. Через сепаратні переговори з лідерами ОРДЛО її виключили з фракції.

савченко говорильня краса гумор

Знак гривні
Знак гривні