В окупованому Донецьку на шахті заблоковані через обстріли 203 шахтарі

В окупованому Донецьку знеструмлена шахта імені Засядька, під землею заблоковано 203 гірника. "В результаті артобстрілів пошкоджена електропідстанція шахти ім. А.Ф. Засядька, шахта повністю знеструмлена і зупинена її діяльність", – повідомляє прес-служба шахти. Також зазначається, що чотири гірники знаходяться в столі шахти.


Як бойовики стріляють "Градами" по Авдіївці з житлових кварталів Донецька (ВІДЕО)

Раніше повідомлялося, що в ніч на 31 січня бойовики обстріляли околиці населеного пункту Авдіївка з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град", що стало причиною пошкодження кількох будинків і виникнення пожежі.

Прес-служба 72 ОМБР уточнила, що вогонь вівся з житлових кварталів Донецька.

Нагадаємо, в неділю, 29 січня, бойовики російсько-терористичних формувань здійснили спробу штурму позицій Збройних сил України в районі Авдіївки Донецької області.

Українські бійці дали відсіч окупантам, змусивши їх відступити. Після зіткнення терористи відновили мінометні обстріли Авдіївки, Опитного і Кам'янки на донецькому напрямку.

Піски окупанти обстрілювали з танка.

У ході бойових дій 29-30 січня загинули вісім українських військовослужбовців. Порушено тепло-, електро- й енергопостачання Авдіївки, призупинив роботу коксохімічний завод.

Дзеркало тижня

донеччина війна

Знак гривні
Знак гривні