Такий режим тиші. Українець загинув у бою біля Крутої Балки

Вчора, близько 15.00, у районі населеного пункту Крута Балка, на донецькому напрямку, відбулося бойове зіткнення між одним з підрозділів сил антитерористичної операції і бойовиками російсько-терористичних військ, в результаті якого один український воїн загинув.

Про це пише Цензор із посиланням на прес-службу Міноборони. Новинарня додає:

П’ятий день “режиму тиші” означав ще більше обстрілів з боку окупантів і бойове зіткнення біля Крутої Балки.

Крута Балка на карті

За минулу добу, 28 грудня, у зоні проведення антитерористичної операції відбулося загалом 50 порушень режиму припинення вогню, зокрема й одне бойове зіткнення біля Крутої Балки.

На Маріупольському напрямку російсько-окупаціїні війська зі 120 міліметрових мінометів обстріляли Мар’їнку та Водяне. Із 82 міліметрових – Красногорівку, Талаківку і Широкине, а з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Талаківку, Павлопіль, Старогнатівку, Широкине, Новотроїцьке і Мар’їнку.

На Донецькому напрямку зі 120 міліметрових мінометів та великокаліберних кулеметів окупанти вели вогонь по позиціях сил АТО в районі Луганського. З гранатометів – по Майорську, а зі стрілецької зброї – поблизу Троїцького, Авдіївки, Зайцевого та Новоселівки Другої.

На Луганському напрямку з озброєння БМП бойовики обстрілювали Балку Кошарну. Зі стрілецької зброї – Кримське, Станицю Луганську та Малинове.

донеччина війна

Знак гривні
Знак гривні