Боже, що ми наробили! Поліцейський, який вижив, розповів про перестрілку в Княжичах (ВІДЕО)

Водій держохорони, який залишився живим під час перестрілки в Княжичах 4 грудня, розповів журналістам про те, що сталося.

За його словами, екіпаж держохорони прибув в Княжичі через сигналізацію, що спрацювала в одному з будинків. Приміщення вже було вскрите і по слідах на снігу держохорона наздогнала двох чоловіків.

"Я запитав у нього, хто ти такий? А він мені: "Яка різниця, хто я такий". Я намацав у нього документи. Там витягнув з візитниці права на ім'я Рудько і пропуск у наш госпіталь МВС. Я відразу подумав, що людина просто добре знає сигналізацію і вирішила "підзаробити" так би мовити на вихідних. І все, Сергій (Орлов, один із загиблих співробітників держохорони) посадив його до нас в машину і там вже лічені секунди", - розповів водій.

Через кілька секунд до місця подій прибула "підмога до затриманих" і, не розбираючись, поліцейські відкрили вогонь по автомобілю.

"Я не знаю, ми не встигли нічого сказати. Вони вискочили, три секунди, і почали стріляти. Я вже думав, вони побачать, хто ми, і розберемося, а тут відразу стрілянина і все, ледве встиг втекти. Першими стріляли працівники КОРДа, першими стріляли 100%. Це в двох метрах від мене відбувалося", - повідомив водій.

"Перевіряючий крикнув: "Мужики, це ДСО! А через п'ять-шість секунд чую від них: "Боже, що ми наробили? Ми полісменів розстріляли!", - додав водій.

Відео "Настоящее время", текст за матеріалом УП

поліція трагедія київщина

Знак гривні
Знак гривні