У соцмережах обговорюють молодість нової заступниці Авакова (ВІДЕО)

Нову заступницу міністра МВС 24-літню Анастасію Дєєву не бентежить увага українців до її віку.

"Я була до цього абсолютно готова. Мені шкода, що люди так реагують. Я не хочу створювати комусь якісь незручності, але я вже два роки працюю над реформуванням Міністерства внутрішніх прав. Це проекти, які я запустила і які ще з нашою командою запустимо. Я в них не сумніваюсь. І тому, мабуть, треба пережити просто", - зазначила заступниця міністра Авакова.

Анастасія Дєєва також заявила, що своє призначення не сприймає як привілей. "Я вам розкажу про свої почуття абсолютно відверто. Щойно люди почнуть ставитися до посади, не як до місця, а почнуть ставитися як до функції, до важкої роботи. Державна служба - не просто якийсь привілей, а це позиція, на якій потрібно працювати, реалізовувати проекти. Тоді ми зрушимося з точки", - сказала вона.

Колишній регіонал та екс-міністр закордонних справ Леонід Кожара розповів ТСН про 24-річну Анастасію Дєєву, нову заступницю глави МВС Арсена Авакова.

До нещодавнього заміжжя Анастасія носила прізвище Шмалько і починала свою політичну кар'єру з посади помічниці Кожари у Верховній Раді.

Тепер 24-літня Дєєва стала заступником Авакова з євроінтеграції.

Про її призначення на посаду йдеться у розпорядженні Кабміну №806 від 26 жовтня.

Згідно з її декларацією за 2015 рік, поданій, коли вона претендувала на посаду, Дєєва отримала 4387 грн доходів, з них 4380 грн склала стипендія та ще 7 грн - дивіденди і відсотки, також вона задекларувала 24 373 доларів доходів, одержаних за кордоном.

До того, як переїхати в Україну, Дєєва жила в Стокгольмі, де, за її ж словами, займалася зеленими технологіями.

За матеріалами ТСН, ЄвроПравди та Фейсбуку

інтернет аваков мвс дєєва

Знак гривні
Знак гривні