Пошта Суркова справді зламана: хакери виклали паспорти його сім'ї (ФОТО)

Українські хактивісти з групи "Кіберхунта" надали докази злому пошти помічника президента РФ Владислава Суркова, виклавши в загальний доступ близько 1 гб даних. Про це пише Інформнапалм.

У понеділок 24 жовтня 2016 року повідомлення про злом українськими хактивістами листування помічника президента РФ Владислава Суркова облетіли більшість українських і російських ЗМІ. Читачі по-різному поставилися до представлених даних: дехто вважає непереконливою скан-копію документа, представлену в анонсі на сайті cyberhunta.com.

25 жовтня на ці повідомлення відреагував і офіційний Кремль. Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков [aka «Говорющі вуса»] розпливчасто відповів на запитання журналістів. Він прямо не поставив під сумнів злом пошти помічника російського президента, парируючи запитання компліментом і назвавши Суркова «талановитою людиною, якій багато що приписують».

Після численних запитань читачів спільнота InformNapalm звернулася безпосередньо до кіберальянсу хакерських груп CYBERHUNTA, FalconsFlame, RUH8 та TRINITY за додатковою інформацією, доказами і поясненнями.

докази - скани паспортів

Нагадуємо, що Владислав Сурков внесений у санкційні списки ЄС та США в березні 2014 року; йому заборонений в’їзд до країн Євросоюзу та США. Але нещодавно спалахнув скандал, коли Сурков супроводжував Путіна на зустрічі «нормандської четвірки» у Берліні.

БІЛЬШЕ ЛІНКІВ НА ІНФОНАПАЛМІ

Найцікавіше з пошти Сурква можна також подивитися тут.

сурков кремль росія інтернет хакери

Знак гривні
Знак гривні