Сьогодні фільм, а завтра оргії!: люди з ЦК Азов зірвали показ кіно (ВІДЕО)

Люди з шевронами Правого сектору та Азову зірвали показ документального фільму «This is gay propaganda», який мав 18 жовтня відбутися у Чернівцях.

Один з представників ЦК "Азов" аргументував це так (перекладаємо з російської): "Сьогодні фільм - а завтра оргії. До цього все йде".

Мовою оригіналу:

Відео з коментарем чернівецького журналіста:

Вот не хотел писать вообще ничего, т.к. объективность, непристрастность, some other shit, и в основном - я сейчас выступлю против многих тех, кого уважаю, и уважение вроде взаимное (надеюсь). И которых я вообще не был готов увидеть на этой акции.

Почему такого количества Правого сектора и атошников, как на разгоне фильма про ЛГБТ я ни разу не видел ни на сессии горсовета чи облсовета, ни под райотделами полиции, где как по графику ловят взяточников (привет, Сторожинец)? Почему закаленные войной мужчины (на группу поддержки из гопников-малолеток в масках - **й на них) приходят в условное место и девочкам, которых около десятка, начинают тычить мантру "пидорасы, вас лечить надо, сначала фильм, а потом оргии,вы тут щас все ляжете"?

Для личного комфорта я не так давно себе выработал два простых правила - качественно делать свою работу (i call it "yebashit") и не лезть в дела других людей. По большому счету, руководствуясь этими двумя правилами, можно построить и нормальную европейскую страну. Только бл**ь что за страну мы строим, если вместо коррупционеров, депутатов и судей учасники боевых действий приходят к группе людей, которые. просто. собирались. посмотреть. кино.

На видео - политическая программа партии "Азов" в действии. Резвый старт бл***.

18 жовтня 2016 року в Чернівцях мав відбутись показ документального фільму «This is gay propaganda» про події Революції Гідності та війни в контексті ЛГБТ-спільноти. Однак за кілька хвилин до показу в центр сучасного мистецтва “Бункер”, де мали демонструвати фільм, увійшли чоловіки з шевронами Правого сектору та Азову, а також невідомі в масках. Вони в ультимативній формі заявили, що ніякого показу не буде і стали перед екраном проектору, не допускаючи до нього організаторів та унеможливлюючи показ.

На чоловіках та молодих хлопцях були також гумові рукавиці. Один з лідерів акції заявив, що вони ніяких подібних показів не дозволять, що представників ЛГБТ ні на Майдані, ні серед військових не було.

І додав, що якщо організатори показу надумають провести ще якийсь захід щодо ЛГБТ, то “ви ляжете тут”.

Під час події були присутні працівники патрульної поліції Чернівців. Вони не стримували молодиків під час входу до приміщення, адже, мовляв, показ був оголошений як відкритий. Між молодиками в масках та людьми, які прийшли подивитись фільм, була штовханина.

"Ви казали, що люди тут ляжуть" - "Не люди, а ***си":

Організаторка, соціологиня Софієя Лапіна, повідомила про те, що показ переноситься. Вона також написала заяву до правоохоронних органів щодо інциденту.

За матеріалами Громадського радіо та ФБ

чернівці маразм суспільство

Знак гривні
Знак гривні