Дискусія «Як підвищити якість відкритих даних в Україні» (онлайн-трансляція)

В Українському кризовому медіа-центрі зараз відбувається публічна дискусія «Як підвищити якість відкритих даних в Україні». Її організаторами виступають Texty.org.ua («Агенція журналістики даних») та Державне агентство з питань електронного урядування.

Журналіст і аналітик видання Texty.org.ua Андрій Газін представить результати оцінки наборів даних, що оприлюднені на порталі Data.gov.ua, та озвучить основні проблеми, які унеможливлюють ефективну роботу з державними даними.

Інтернет-трансляцію можна переглянути тут:

Заступник голови Держагентства з питань електронного урядування Олексій Вискуб представить результати опитування розпорядників даних щодо виконання Постанови Кабінету Міністрів про відкриті дані, а також головні виклики розвитку відкритих даних з боку органів влади.

Захід проводиться за підтримки «Ініціативи з розвитку аналітичних центрів в Україні», яку виконує Міжнародний фонд «Відродження» (МФВ) за фінансової підтримки Посольства Швеції в Україні (SIDA). Думки та позиції, викладені у цій публікації, є позицією автора та не обов'язково відображають позицію уряду Швеції.

журналістика open data відкриті дані дискусія

Знак гривні
Знак гривні